Hakkari’de çocuklar kardan aile yaptı

Hakkari’de çocuklar kardan aile yaptı

Son bir haftadır kar yağışının etkili olduğu Hakkari’de pandemi nedeniyle okul gidemeyen çocuklar anne baba ve çocuktan oluşan kardan aile yaptılar

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kış mevsiminin çetin geçtiği Hakkari ve ilçelerinde son günlerde etkili olan kar, büyükler için çileye dönüşürken, çocukların yüzünü güldürüyor.

Kar kalınlığının bir metreyi bulduğu kentte pandemiden dolayı okulların tatil edilmesini fırsat bilen çocuklar, kar topu oynayıp doyasıya eğlendi.

Soğuktan korunmak için eldiven, atkı ve berelerini takan çocuklar, kardan adam yerine anne baba ve çocuktan kardan aile yaptılar.

Kardeşleri ile birlikte kartopu oynayıp kardan aile yapan çocuklardan Şevval Önal, “Kışın ortasına geldik kar yağmadı ama sonunda beklediğimiz oldu kar yağdı. Çok mutluyuz. Çocuklar ile hep beraber çıkıp kendimize oyun oynuyoruz. Aile kardan adamı yaptık. Anne, baba ve ocuk kardan adam yaptık. Çok mutluyuz.Okul kapalı olduğu için üzgünüz ama yinede pandemi var. Okullar olsa yine de tatil olurdu.Kardeşlerimizle oynamak güzel ve eğlenceli” diye konuştu.

1-20210120081701.jpg2-20210120081701.jpg3-20210120081701.jpg4-20210120081701.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.