Hakkari'de Cine-tiyatroya yoğun ilgi

Hakkari'de Cine-tiyatroya yoğun ilgi

Bülent Emrah Parlak'ın canlı olarak oynadığı ve diğer oyuncuların sanal olarak katıldığı Bülentbeyin hikayesi Hakkari'de büyük ilgi gördü.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Sesi Radyosu tarafından organize edilen ve kentte ilk defa sahnelenen Cine Tiyatro oyunu BülentBEYİN Hikayesi Atatürk Kültür Merkezinde sahnelendi.

Sponsorluğunu ZEZE’S BİG HOUSE, AHS Alışveriş Merkezi ve Sibar Otel'in yaptığı kurum çalışanlarından, öğrencilere çok sayıda kişi katıldı.  

2 saat süren oyunda; BülentBEYİN'in 'Beynini', Bülent Emrah Parlak canlandırırken, oyuna sinevizyonla dahil olan; Burcu Biricik, Barış Arduç, Sarp Apak, Şahin Irmak, Ersin Korkut, Onur Buldu, Uğur Bilgin, Necip Memili, Melis Birkan, Gülhan Tekin, Haki Biçici, Erdem Baş ve Murat Eken’in diğer organları canlandırdı.

İki perdelik komedi; teknolojiyle tiyatronun iç içe geçtiği bir sahneleme tekniğiyle, Hakkari'de ilk kez oynanırken, tiyatro severler oyuna büyük ilgi gösterdi.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.