Hakkari'de Çiftçilere ceviz fidanı desteği

Hakkari'de Çiftçilere ceviz fidanı desteği

Hakkari İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından çiftçilere 42 bin adet ceviz fidanı dağıtımı yapıldı.

Hakkari İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen ceviz fidesi dağıtımına Hakkari Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Müdür Yardımcısı
 İdris Uce, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü İsmail Tunç ve çiftçiler katıldı.

 Kurum bahçesindeki dağıtım programında konuşan Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı kent merkezinde yaklaşık 20 bin tane dağıtacaklarını ve dağıtacakları fidanların tamamının sertifikalı ve ekilmeye hazır olduğunu ifade ederek, dağıtılan cevizlerin veriminin çok yüksek olduğunu söyledi. 

Gölbaşı’’ Vatandaşlarımız bu cevizlerle beraber hem ekonomik anlamda hem de tarımsal anlamda Hakkari’ye çok ciddi bir katkısı olacaktır. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Yapılan desteler bununla kalmayacak önümüzdeki günlerde hem küçükbaş hem de büyükbaş hayvancılık desteğimiz olacak. Hakkari’de bu yıl güzel şeyler olacak” şeklide konuştu. 

Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı ve Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’ndan fidanlarını alan vatandaşlar ise, yetkililere teşekkür ettiler.

fidan-dagitimi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.