Hakkari'de Cep Telefon Aksesuar’ın Tek Adresi Tekno en-sa!

Hakkari'de Cep Telefon Aksesuar’ın Tek Adresi Tekno en-sa!

Hakkari'de Cep Telefonu Yedek Parça ve Aksesuar’ın Tek Adresi TEKNO En-SA

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Her geçen gün yeni ve farklı cihazların piyasaya sürüldüğü cep telefonu sektöründe yedek parça ve aksesuarlar da her yenilikleri beraberinde getiriyor. 

Hakkari'de faaliyet gösteren TEKNO EN-SA adlı işyeri yenilenen cihazlar ile eş zamanlı olarak yedek parça ve telefon aksesuarlarında teknolojinin hızına ayak uydurarak hizmet veriyor. 

Telefon tamirinin yanısıra, her türlü telefon aksesurarını bulabileceğiniz TEKNO EN-SA'da telefonlarınızın üst cam değişimi, koruyucu cam çeşitleri, telefon kılıf çeşitleri, tüm telefonlarin şarj aletleri, telefonların bataryaları, telefonlarin ekranlari, kulaklık çeşitleri, hafiza karti flaş disk,  2 yıl garantili ses topları ve power bank çeşitlerini bulmak mümkün.

ADRES: Çölemerik caddesi AHS karşısı, belediye dükkanları no: 21 

1u,.jpg2-644.jpg3-527.jpg4-434.jpg6-207.jpg10-074.jpg9-077.jpg7-149.jpg8-114.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.