Hakkari'de çarşı merkezini arılar bastı

Hakkari'de çarşı merkezini arılar bastı

Hakkari'de, binlerce arı şehir merkezine indi. Kraliçe arıyı takip eden arıların şehir merkezindeki bir dükkan tabelasında kovan oluşturması ilginç görüntülere sahne oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Bulak mahallesi Cumhuriyet sokak'ta bir giyim dükkanının tabelasına dadanan binlerce arı vatandaşların ilgisini çekti. Bazı vatandaşlar cep telefonuyla arıları çekerken, bazıları ise uzaktan olup biteni izledi.

Caddedeki esnaf, vatandaşların tedirgin olması nedeniyle arıcılardan yardım istedi. Bunun üzerine caddeye gelen Hasan Sevi, arıcı maskesini takıp, tulum giyerek, merdivene çıktı. Sevi, fırça yardımı ve şekerli su yöntemi ile bal arılarını kutulara toplarken, arıların sokmadığını öğrenen vatandaşlar ise toplanan arılara meraklı gözlerle yakından baktı.

Arıların toplanmasının ardından çevre sakinleri ve esnaf rahat bir nefes aldı.

1-20200808111756.jpg01-224.jpg4-20200808111756.jpg1-20200808111855.jpg54-021.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.