Hakkari’de Cadde ve Sokaklar yıkandı

Hakkari’de Cadde ve Sokaklar yıkandı

Hakkari Belediyesi havaların normale dönmesiyle beraber kent merkezindeki cadde ve sokakları tazyikli su ile yıkadı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de havaların normale dönmesi ve yağışların kesilmesiyle cadde ve sokaklarda oluşan çamur ve katı atıkların temizlenmesi için Belediye’nin İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü yıkama çalışması yaptı.

Yapılan yıkama çalışmaları kapsamında şehir merkezinde bulunan tüm ana cadde ve sokaklar tazyikli su ile yıkanarak cadde, sokak ve kaldırım kenarlarında biriken kum, çamur ve benzeri katı atıklar temizlendi. Cadde ve sokaklarla birlikte kaldırımları da yıkayan ekipler, talepte bulunan esnafların iş yeri camlarına su tutarak yıkadı.

Ayrıca çalışmaları bizzat yürüten Belediye İtfaiye Müdürü Bülent Keskin, Belediye olarak şehir temizliğinin periyodik olarak sağlanması için çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.

unnamed-(3)-015.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum