Hakkari'de budanan Vişne ağacında Ak Parti amblemi çıktı

Hakkari'de budanan Vişne ağacında Ak Parti amblemi çıktı

Hakkari'nin Durankaya Beldesinde yaşayan Nazmi Tatlı bahçesinde budadığı vişne ağacının iç kısmında AK Parti amblemi belirgin olarak fark ediliyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'ye bağlı Durankaya Beldesinde yaşayan ve geçimini bağ bahçe işleri ile sağlayan Nazmi Tatlı bahçesindeki ağaçları budarken ilginç bir durum ile karşılaştı.

Budadığı vişne ağacının iç kısmında AK Parti amblemi belirgin bir şekilde ortaya çıktığını fark eden Tatlı, amblem işlemeli vişne ağacını Ak Partili Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci'ye hediye etti. 

Başkan Demirci, ağaç üzerindeki AK Parti amblemini sosyal medya hesabından paylaştı.

Demirci paylaşımında şu ifadelere yer verdi. "Durankaya beldemizde yaşayan Nazmi Tatlı adlı vatandaşımız kendi bahçesinde vişne ağacını budarken, ağacın kesilen iç kısımında AK Partimizin amblemindeki Ampul ile neredeyse birebir örtüşen ve benzeyen bir şeklin olduğunu büyük bir heyecanla fark ediyor ve vakit kaybetmeden Allah'ın takdiri ile oluşan bu mucizevi olayı belediyemize getirerek bizlere göstermiş ve paylaşmıştır. Beldemizde Ak Parti belediyeciliğinin olduğu bir dönemde, böylesi şaşırtıcı ve heyecan verici bir doğa olayının olması, bizleri fazlası ile mutlu etmiş ve sevindirmiştir."

1-20210304090731.jpg2-20210304090731.jpg3-20210304090731.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum