Hakkari'de bu hafta vaka sayısı arttı

Hakkari'de bu hafta vaka sayısı arttı

Sağlık Bakanlığı illere göre haftalık Covid-19 vaka sayısını açıkladı. Geçen hafta her 100 bin kişide 39.57 vakanın olduğu Hakkari'de bu hafta vaka sayısı 100 binde 68.80'ne yükseldi. İşte illerin vaka sayıları

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Sağlık Bakanı Koca, 12-18 Haziran arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı.

Bakan Koca'nın sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilere göre 12-18 Haziran tarihleri arasında illerin vaka sayıları açıklandı. 

Verilere göre bir önceki hafta 100 bin nüfusa göre 39.57 vakanın görüldüğü Hakkari'de bu hafta vaka sayıları 100 bin kişide 68.80'ne çıktı. 

Koca tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Vaka sayılarının düşüş hızı azalsa da normalleşmeye engel değil. Aşı ile bitecek" 

Resim

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.