Hakkari'de Bombalı saldırıda kullanılacak araç yakalandı

Hakkari'de Bombalı saldırıda kullanılacak araç yakalandı

Hakkari’de “Terör Nitelikli İkiz Plaka Eylem İstihbaratı” kayıtlarından arandığı tespit edilen bir araç kar altında bulundu.

Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamadı, İlimiz Merkezine bağlı Cevizdibi Köyünde,  PKK mensuplarınca kullanıldığı ve patlayıcı yüklemek suretiyle eylem yapmak maksadıyla hazırlandığı değerlendirilen bir aracın bulunduğuna dair bilgiler elde edilmiştir.

23.02.2017 günü saat: 12.00 sıralarında tespit edilen noktaya yönelik gerçekleştirilen operasyon neticesinde; Isuzu marka bir aracın kar altında gizlenmiş vaziyette olduğu görülmüş, aracın yapılan sorgulamasında “Çalıntı Araç” ve “Terör Nitelikli İkiz Plaka Eylem İstihbaratı” kayıtlarından arandığı tespit edilmiştir.

Olay yerine patlayıcı madde imha timi ve bomba arama köpeği sevk edilmiş aracın araması yapılmış herhangi bir unsura rastlanılmamıştır. Bahse konu araç muhafaza altına alınmış, konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir” denildi.

whatsapp-image-2017-02-23-at-17.54.59.jpegwhatsapp-image-2017-02-23-at-17.55.00.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.