Hakkari’de “Bir kitap, bir insan” kampanyası başlatıldı

Hakkari’de “Bir kitap, bir insan” kampanyası başlatıldı

Hakkari Valisi İdris Akbıyık “Bir kitap, bir insan” kampanyası başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valisi İdris Akbıyık kentte başlattığı “Bir kitap, bir insan” kampanyası kapsamında Gazi İlk ve Orta Okulu’nda okuyan öğrencilerle bir araya geldi. 

Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Akbıyık, daha sonra öğrencilere kitap hediye etti.

Basın mensuplarına kampanya hakkında açıklama yapan Vali İdris Akbıyık, Hakkari’de “Bir kitap, bir insan” kampanyası başlattıklarını belirtti. 

Akbıyık, ““Bugün Gazi İlk ve Ortaokulu ziyaret ettik. Bundan sonra haftada en bir okulumuzu ziyaret edeceğiz. Hakkari’ye geldiğimiz gün başlattığımız “Bir kitap, bir insan” kampanyamız vardı. Çocuklarımıza daha doğrusu bütün Hakkarililere Hepimiz bir kitap okuyacağız, bir kişiye okutacağız. Bu kampanyayı Gazi İlk ve Orta Okulu’nda başlattık. Tabi amacımız daha başarılı, daha mutlu, vatanını, milletini seven, vatanına, milletine faydalı insanlar yetiştirmek. Bunun yolu da hiç şüphemiz yok okumaktan kitaptan geçiyor. Biz her zaman söylüyoruz. Bizim birinci önceliğimiz kitap, eğitim diyoruz. Hakkari’de de öyle olacak. Bütün Hakkarililerin, bürokratlarımızın, öğretmenlerimizin, okul müdürlerimizin herkesin gündeminin eğitim olmasını arzu ediyoruz. Başarının hayatta mutlu olmanın yolu eğitimden kitaptan geçiyor. Bunu da inşallah Hakkari’de arttıracağız. Hakkari hak ettiği yerde olacak.”

2-785.jpg3-626.jpg4-509.jpg5-358.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.