Hakkari'de bir işsiz daha Pancar toplarken uçurumdan yuvarlandı

Hakkari'de bir işsiz daha Pancar toplarken uçurumdan yuvarlandı

Hakkari'de, pancar toplamak için çıktığı kayalıklarda dengesini kaybederek düşen işsiz Selim Dayan (54) yaralandı. Dayan, yaklaşık 3 saat süren çalışmalar sonucu kurtarıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/ÖZEL

Hakkari kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Zap Vadisindeki Yaylada geçimini sürdürmek için pancar toplamaya çıkan 10 çocuk babası İşsiz Selim Dayan, ayağının kayması sonucu bir anda dengesini kaybederek 15 metre yükseklikten kayalığa düşerek yaralandı.

Dayan, düştüğü yerde de mahsur kaldı. Arkadaşlarının tüm çabalarına rağmen kurtarılamayınca AFAD ekiplerine haber verildi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda AFAD, ve UMKE ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 3 saat süren yoğun çalışmalar sonucu Dayan, bulunduğu yerden kurtarıldı.

Dayan'ın sedye ile taşınması sırasında ekipler zor anlar yaşadı. Ayağında kırık olduğu belirlenen Dayan Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum