Hakkari’de bir ilk cafe restoran bir arada

Hakkari’de bir ilk cafe restoran bir arada

Hakkari’de hizmete giren ve Cafe ile Restoran konseptinin bir arada olduğu Kavani kafeye vatandaşlar ilgi gösteriyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili kadın girişimciler Meral Sönmez ile Fatma Karaman bir ilke imza atarak kentin ilk cafe restoran konseptinin bir arada olduğu modern bir mekan açtılar. 

Yaklaşık bir ay önce Hakkari Belediyesi bitişiğindeki Erdoğan Apartmanı Çarşı AVM’nin üst katında hizmet vermeye başlayan Kavani cafe restoranda 25 kişi çalışıyor. 

Haftanın 7 günü hizmet verilen Kavani Cafe ve Restoranda Hakkari yöresine ait yemeklerin yanı sıra dünya mutfağı, alakart, Hatay usulü ızgara,, Osmanlı ve Saray Mutfağı,  ızgara çeşitleri, kiremit çeşitleri, tavuk, balık, fastfood, pizza gibi değişik yemekler ile tatlı ve içecek çeşitleri bulunuyor. 
Samet CHEF’in şefliğinde 18 yıllık deneyimi olan ustaların çalıştığı mekan, Van kahvaltısının yanı sıra kumpiri ve mezesi ile vitamin barı ile pasta ve tatlı çeşitleri ile kısa sürede Hakkari’nin en gözde mekanı  oldu.  

İşletme ortağı Meral Sönmez, Hakkari’de ilk defa cafe restoran konseptli bir işletmenin açıldığına dikkat çekerek, hijyenik ortamda kaliteli bir hizmet verdiklerini belirtti. 

‘Yemekten sonra müşterilerimizi cafede ağırlıyoruz’ diyen Sönmez, Kavani Cafe ve Restoranın en önemli özelliğinin yemekten sonra müşterilerine çay ve kahve keyfi yaşatmak olduğunu söyledi. 

Alo Paket Hattı: 0438 211 0400

Adres: Erdoğan Apartmanı Çarşı AVM Üstü Kat 2 No: 1-Hakkari

3728460-fotogaleri.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.