Hakkari’de bir ilk: Bu kolejde okumak BEDAVA!

Hakkari’de bir ilk: Bu kolejde okumak BEDAVA!

Hakkari’nin en büyük ve modern okul kampüsü olan Hakkari TEKNOKENT Koleji yakında Dağgöl Mahallesi Medeni Sancar Kavşağı No:06 adresinde hizmete açılıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2018-2019 Eğitim Öğretim döneminde hizmete girecek olan Hakkari TEKNOKENT Kolejine kayıt yaptıran öğrenciler hem meslek sahibi olacak hem de Üniversiteye hazırlanacak.

TEKNOKENT’ten mezun olan öğrenciler iş yeri  açma belgesi sahibi olabilecek. 
Deneyimli öğretmen kadrosuyla 9. sınıftan itibaren üniversiteye tam hazırlık programı imkânı bulan öğrenciler sayısal, eşit ağırlık ve sözel alanlarında eğitim görme şansı bulacak.

Hakkari TEKNOKENT Kolejine kayıt yaptıran öğrencilerin eğitim ücretinin tamamı devlet tarafından karşılanacak, veliler  bir eğitim sezonu için sadece öğrencilerinin kaynak ve kıyafet ücretini  ödeyecek.

28 derslikte eğitim verecek Hakkari TEKNOKENT Koleji; Tam donanımlı Laboratuvar, Görsel Sanat ve  Müzik Atölyeleri, Kitap Cafe ve Kütüphane, Zeka-Akıl Oyunları Odası, Sergi alanı ve Konferans Salonu, Seminer Odası, Cep Sineması ve Tiyatro Odası, Spor ve Yaşam Alanı, Sosyal Etkinlikler ve Kulüpler, Kafeterya-Yemekhane Hizmeti, Servis Hizmeti ve Okul Güvenliği imkanlarıyla öğrencilerimizi hayata  hazırlama fırsatı sunuyor. 

Sınırlı kontenjanı olan TEKNOKENT Koleji’nin erken kayıt fırsatlarından yararlanmak için en kısa zamanda irtibat bürosuna başvurmayı unutmayın!!!

İrtibat bürosu:  Merkez Hakkari  Best Van Tur Üstü kat:2
Tel:  0542 433 32 35

r1-003.jpgr2-004.jpgr3-004.jpg

5-257.jpg

1-574.jpg2-528.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
16 Yorum