Hakkari'de bir ev sular altında kaldı

Hakkari'de bir ev sular altında kaldı

Hakkari'de iki gündür etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Şaban Kaya isimli vatandaşın evini su bastı. Ev sahibi Şaban Kaya son iki ayda evinin iki defa su baskınına maruz kaldığını iddia etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari ve ilçelerinde iki gündür etkili olan yağış hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Şiddetli yağış nedeniyle Yeni Mahallede oturan Şaban Kaya isimli öğrencinin evi sular altında kadı. 

Gece 01:00 sıralarında etkisini artıran yağış nedeniyle evinin sular altında kalldığını ifade eden öğrenci Şaban Kaya, gece boyunca zor anlar yaşadığını söyledi.

Evindeki suyu tahliye etmekte güçlük çektiğini anlatan Kaya, yetkililerden yardım istedi. Kaya evinin daha önce de sular altında kaldığını belirttti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.