Hakkari’de beyaz bayrak alan işletmeler denetlendi  

Hakkari’de beyaz bayrak alan işletmeler denetlendi  

Hakkari’de önceki yıllarda teknik ve hijyenik yönden belirtilen koşullara özenle uyan ve “Beyaz Bayrak” almaya hak kazanan işletmeler denetlendi.  

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Gıda Kontrol Birimi  ‘Beyaz Bayrak’ almaya hak kazanan işletmeler denetledi.

Kentteki cafe, pastane ve lokanta benzeri gıda işletmelerinin teknik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, yaşam kalitesinin yükseltilmesi daha önce 'Beyaz Bayrak' verilen işletmeler denetlendi. 

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Gıda Kontrol Birimi ekipleri tarafından gıda işletmeleri büyük bir titizlikle kontrol edildi. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, geçmiş yıllarda il genelinde beyaz bayrak verilen işletmeleri yeniden denetlediklerini belirttiler.

İşletme sahipleri ise, denetimlerden memnun olduklarını belirterek, bu duyarlılıktan dolayı da zabıta ekiplerine teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.