Hakkari'de belediyenin karla mücadele çalışması

Hakkari'de belediyenin karla mücadele çalışması

Hakkari belediyesi günlerdir etkili olan yağışların ardından kent merkezinde biriken kar kütlelerini şehir dışına taşıma çalışması başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Günlerdir yoğun kar yağışının etkili oladuğu Hakkari’de belediyenin karla mücadele ekipleri çarşı merkezindeki ana caddler ile sokaklarda biriken kar yığınlarını iş makineleri yardımıyla şehir dışına çıkartma çalışmaları sürüyor.

Belediye ekipleri bir taraftan 15 mahalle yolunu açık tutmaya çalışırken bir taraftan da çarşı merkezi kardan temizleniyor. 

9 iş makinesi, 2 kar küreme ve 7 kamyon ve 35 personel ile çarşı merkezindeki kar dağlarını cadde ve sokalar da temizleyerek şehir dışına taşıyan Hakkari belediyesi ekipleri, iş makinelerinin giremediği noktalar ise küreklerin yardımı ile temizledi.

Bazı esnaflar ise  yüksek binaların çatılarına çıkarak çatılardaki kar yığınlarını temizlemeye başladılar. 

Belediyenin karla mücadele çalışması devam ediyor.

1-922.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum