Hakkaride belediye başkanın evine saldırı

Hakkaride belediye başkanın evine saldırı

Hakkari Durankayabelediye başkanı Fatih Kesin evine saldırı yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Hakkari Gazi Mahallesinde ikamet eden Hakkari'nin Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin'in evine ses bombası atıldı. Yaralananın olmadığı olayda, Keskinin evinin camları kırıldığı ve Çarşı merkezinde ise yoğun güvenlik önlemleri alındığı öğrenildi.

Saldırı sonrası Durankaya belediye başkanı Fatih keskin açıklamalarda bulundu. Keskin; ” Böyle olaylar yanlıştır. Bunun bir yararı yoktur. Ne amaçla yapıldı. Kime hizmet olarak yapılıyor. İnsanlara ne mesaj verilmek isteniyor. Bu hangi mantığa girer. Ve bu gece bana yapılanları düşünün. Evime dört kişi bomba atmak için sızma gerçekleştirmek istedi. Ancak korumalarımın hemen karşılık vermesiyle can kaybına ve maddi hasara yol açmamıştır. Bende Hakkariliyim dedelerimizden beri burada yaşıyoruz. Bu memleket bizi her zaman yüceltmiştir. Görüldüğü gibi yüzlerce insan burada yaşadığımız olayın acısını yaşıyor. Bu olayı lanetliyorum. Kimler ne amaçla yapmış bilmiyorum. Ama kimsede beni yolumdan alı koyamaz. Benim kişiliğim ismimde bellidir herkes biliyor. Keskin; ayrıca bazen basit illegal yollardan tehdit duyumları alıyordum. Tabi fazla kale almıyorum. Almış olsaydım şuan ki siyasi çizgim böyle olmazdı. Tek rahatsızlığım mahalle çoluk çocukların korkması. Varsa bir şeyleri yerimiz yurdumuz belli buyursun gelsinler. Bana göre çok yanlış bir şey" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum