Hakkari'de Başıboş inekler, Toplanmayan çöplerde cirit atıyor

Hakkari'de Başıboş inekler, Toplanmayan çöplerde cirit atıyor

Hakkari'nin Bağlar mahallesinde başıboş inekler çöplüklerde cirit atıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin bağlar Mahallesi’nde gündüz vakitlerinde atılan ve toplanmayan çöpler, çevre kirliliğine neden olurken buna başıboş gezen ineklerde eklenince şehre yakışmayan görüntüler ortaya çıkıyor.  Neredeyse her noktada görünen başıboş inekler, dolup taşan çöp konteynerlerinde yiyecek arıyor. 

Hayvan sahiplerinin ineklerine sahip çıkmasını isteyen mahalle sakinleri, “Bu görüntüleri bu şehir hak etmiyor. bu ineklerin en sevdiği yerler çöp konteynerleri. Bazen üç dört tane inek merada yayılır gibi çöp konteynerinden yemleniyor. Etraf çöplüğe dönerken, feci bir koku burnumuzun direğini kırıyor. Artık bu görüntülerin son bulması için bir çare arasın. Burasıda Hakkari'nin bir mahallesi bu görüntüleri görmek istemiyoruz.” şeklinde konuştular.

ff3b683e-fa17-4fd1-a3f8-b30ba4e98c06-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum