Hakkari'de Başıboş İnek sorunu bitmedi!

Hakkari'de Başıboş İnek sorunu bitmedi!

Hakkari’de, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sayıları her geçen gün artan başıboş hayvanlar trafiği tehlikeye sokuyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Özelikle iftar saatine sayılı dakikalar kala hızla geçen araçların önüne aniden çıkan başıboş hayvanlar, olası kazalara adeta davetiye çıkartıyor.

Şehrin değişik noktalarını mesken tutarak çöplüklerde beslenen hayvanlara bir çare bulunmasını isteyen vatandaşlar, yaklaşık 20 yıldır başıboş hayvanlara bir çarenin bulunamadığını söylediler.

Vatandaşlar, “20 yıldır başıboş hayvanlara bir çözüm bulunamadı. Yıllardır şehirde yaşayan hayvanlar, artık şehir hayatına ayak uydurarak insanlar gibi kaldırımda yürüyor. Artık ne diyelim ki, nasıl olsa bunlara hiçbir çare bulunamıyor” şeklinde konuştular.

5e40f67b-721f-4c9a-aee6-e3151e4f3aee.jpg3-20200513162507.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum