Hakkari'de Başıboş hayvanlar Hükumet konağına sığındı!

Hakkari'de Başıboş hayvanlar Hükumet konağına sığındı!

Hakkari’de dondurucu soğuklar nedeniyle başıboş hayvanların eski hükumet konağı bahçesine sığınması vatandaşları şaşırttı.

Çöp noktalarında yiyecek bulamayan ve soğuklar nedeniyle zor anlar yaşayan başıboş hayvanların bu defa sığındığı nokta yolda geçen vatandaşları bile şaşırttı.

Sabah saatlerinde konak caddesi üzerinde dolaşan başıboş hayvanlar güneşin gördüğü valilik köşkü duvarına dayandı.

Burayı bir süre mesken tutarak güneşin tadını çıkartan hayvanlar daha sonrada bir hafta önce taşınan hükümet konağı bahçesine yöneldiler.

Yolda geçen bazı vatandaşlar ise başıboş hayvanların cep telefonları ile görüntülediler.Olayın şaşkınlığını yaşadığını belirten vatandaşlar, hayvanların soğuktan korunmak için devlet kurumuna sığınmasına çok şaşırdıklarını söylediler.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.