Hakkari’de "Bağımlılık ve İntihar' paneli! VİDEO

Hakkari’de "Bağımlılık ve İntihar' paneli! VİDEO

Hakkari’de İl Sağlık Müdürlüğü ile Hakkari Üniversitesi’nin işbirliği ile 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü etkinlikleri kapsamında ‘’Madde Bağımlığı ve İntihar’’ konulu seminer düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü ile Hakkari Üniversitesi işbirliği ile “10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü” etkinlikleri kapsamında “Bağımlı olmamak için hayır de” konu başlığı adı altında “Madde bağımlılığı ve intihar” konulu bir seminer düzenledi.

Artan madde bağımlılığı ve intihar konusunda gençlerin bilinçlenmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla, düzenlenen panele öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen seminerin birinci bölümünde Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Öğretim üyesi Dr. Şengal Bağcı Taylan “Bağımlılık” konusunda slayt gösterimleri eşliğinde detaylı bilgiler verdi.

‘Bağımlılık nedir? Bağımlılık türleri nelerdir? sorularına cevap veren Taylan, sunumunda ‘Bağımlı olmamak için Hayır’ demek gerektiği mesajını verdi. 

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Ruh Sağlığı Biriminde görevli Psikolog Yasin Sevik’ de “İntihar” konusunda sunum  yaptı.

1-705.jpg2-649.jpg3-532.jpg4-438.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.