Hakkari'de Babalar gününde elektrik akımına kapılan 4 Çocuk babası toprağa verildi

Hakkari'de Babalar gününde elektrik akımına kapılan 4 Çocuk babası toprağa verildi

Hakkari'de, kesmek için çıktığı ağaçta yakından geçen yüksek gerilim hattındaki akıma kapılıp hayatını kaybeden Süleyman Yalçın (53), toprağa verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Olay,  Sabah saatlerinde Karşıyaka Mahallesindeki Hakkari Üniversitesi Cölemerik Yüksekoulu bahçesinde meydana gelmişti.

Hakkari'nin Üniversitesinde memur olarak çalışan, evli ve 4 çocuk babası 53 yaşındaki Süleyman Yalçın, Çölemerik Yüksekokulun yakınlarında kavak ağacının dallarını kesmek istedi.

Yalçın, bir süre sonra ağacın üstünde bulunan yüksek gerilim hattına temas edince, elektrik akımına kapıldı.

Ağaçtan düşen Yalçın, olay anında yanında olan akrabaları, tarafından düştüğü yerde kaldırıldı.

Çevredekilerin yardımıyla olay yerine çağrılan ambulansla Hakkari devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yalçın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yalçın'ın naaşı Hakkari devlet hastanesinde yapılan otopsinin ardından Karşıyaka mahallesinde bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

1-20200621210238.jpg4-971.jpg5-645.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum