Hakkari’de aylık 300 TL’ye çalışıyor... Ameliyat için yardım eli bekliyor

Hakkari’de aylık 300 TL’ye çalışıyor... Ameliyat için yardım eli bekliyor

Hakkari’de aylık 300 TL’ye kapıcılık yaparak geçimini sağlayan Arif Temel (58) prostat ve Erektil Disfonksiyon ameliyatı olabilmesi için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Dağgöl Mahallesinde yaşayan 1 çocuk babası Arif Temel yaklaşık 20 yıldır prostat büyümesi ve Erektil Disfonksiyon rahatsızlığı nedeniyle zor günler yaşıyor. 

Bir apartmanda aylık 300 TL’ye kapıcılık yaptığını söyleyen Temel, yaklaşık 20 yıldır aldığı ilaçların mide ve bağırsaklarında yan etki vermesi üzerinde ameliyat olması gerektiğini ifade ederek, Yaklaşık 20 yıldır Prostat büyümesi ve Erektil Disfonksiyon bozukluğu hastalığı yaşıyorum.  İlaç tedavisiyle ayakta kalıyorum. Ama kullandığım ilaçlar artık yan etki yaparak mide rahatsızlığıma neden oluyor. Doktor bana Avrupa’dan bir ilaç yazdı. Maalesef maliyeti çok yüksek ve maddi durumum buna müsait değil' dedi.

“İLAÇ KULLANMAK YERİNE AMELİYAT OLMAK İSTİYORUM” 

İlaç kullanmak yerine ameliyat olmak istediğini ifade eden Temel,” Doktorum en son çare penis protez ameliyatıyla sağlığıma kavuşacağımı söyledi. Söz konusu ameliyat ise Ankara, İstanbul ve İzmir’de mümkünmüş. Ameliyat masrafları da dahil 25 bin TL gerekiyor. Ameliyatım için yetkililerden ve hayırseverlerden Allah rızası için yardım bekliyorum” şeklinde konuştu. 

u-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.