Hakkari'de ayakları donan şahıs 3 saatte kurtarıldı

Hakkari'de ayakları donan şahıs 3 saatte kurtarıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bozulan okul suyu şebekesini tamir etmek isterken ayakları donan Asker Karataş isimli vatandaş 3 saatlik zorlu çalışmanın ardından kurtarıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Edinilen bilgiye göre, Asker Karataş isimli vatandaş Yüksekova ilçesine bağlı Ortaç köyü okulunun bozulan şebeke suyunu tamir etmek istedi.

Köyden 10 kilometre uzaklıktaki bölgeye çıkan Karataş burada bir süre uğraştıktan sonra hareket edemez duruma gelince köydeki yakınlarına haber verdi. Köy sakinleri de durumu 112’ye bildirdi. Bunun üzerine bölgeye; Jandarma, AFAD, UMKE ve Yüksekova Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin 3 saatlik zorlu çalışmasının ardından kurtarılan 50 yaşlarındaki Asker Karataş sağlık ekibine teslim edildi.

Ayaklarının donduğu tespit edilen Karataş ilk müdahalenin ardından Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

oly.jpg

1-20210125182829.jpg2-20210125182829.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.