Hakkari'de ayağı tele takılan ayı kurtarıldı

Hakkari'de ayağı tele takılan ayı kurtarıldı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bahçeyee girmek isterken ayağı tele takılan ayı, ekiplerin yoğun çalışmalarının ardından kurtarıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER,

Edinilen bilgilere göre Çukurca'nın Emir Şaban Mahallesi'nde bir bahçeye girmeye çalışan ayının ayağı tele takıldı. Ayıyı bu halde gören vatandaşlar belediye ekiplerine haber verdi.

Ayının takıldığı bölgeye gelen belediye ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ayıyı bayıltarak mahsur kaldığı yerden kurtarırken, kendine gelen ayı doğal yaşam alanına bırakıldı.

Çukurca Belediye Başkan Yardımcısı Naci Sevinç, bahçede ayağı tele takılan ayının, Belediye ve ilçe tarım müdürlüğü ekiplerinin uğraşları sonucunda kurtarıldığını söyledi.

1-20200708184747.jpg

2-20200708184600.jpg3-20200708184600.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.