Hakkari'de Av. Cumhur Keskin mezarı başında anıldı

Hakkari'de Av. Cumhur Keskin mezarı başında anıldı

Van’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 18. dönem SHP Hakkari Milletvekili Avukat Cumhur Keskin, ölümünün 20. yıl dönümünde ailesi , meslektaşları ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Dağgöl Mahallesi Kale altı Mezarlığı’nda mezarı başında anılan Keskin anma törenine Keskin ailesi, Durankaya Eski Belediye Başkanı Kanaat Önderi Fatih Keskin, Hakkari Barosu Başkanı Ergün Canan,  Başkan Yardımcısı Av. Gülabi Seven, Baro’ya bağlı avukatlar, yakınları ve sevenleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim'nin okunmasının ardından okudu. Kısa bir açıklama yapana Hakkari Barosu  Başkanı Ergün Canan Hayatının her döneminde aydınlık, çoğulcu, örgütlü bir toplum; demokrasiyi ve hukukun üstünlüğü ilkesini bütün birimlerine oturtmuş bir Türkiye için mücadele ettiğini söyledi.

Gerek mesleki yaşamında, gerekse siyasi yaşamında daima ilkeli ve dürüst bir tutum izlemiş,bu tutumundan hiçbir zaman ödün vermediğini ifade eden Canan Keskin'nin ölümünün 20.yılında sevgi, saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz" dedi. 

av.-cumhur-keskin-2.jpg

av.-cumhur-keskin-1-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum