Hakkari'de ATM'lerde para tükendi! Vatandaş isyan ediyor

Hakkari'de ATM'lerde para tükendi! Vatandaş isyan ediyor

Hakkari'de Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşların alışveriş telaşı devam ederken, bayramda parasız kalmak istemeyenler banka ATM’lerine koştu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşların alışveriş telaşı devam ederken, bayramda parasız kalmak istemeyenler banka ATM’lerine koştu. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar banka şubeleri önündeki ATM'lere akın etti. ATM'lerin önünde uzun kuyruklar oluştu. Kimi vatandaşlar uzun süre kuyrukta beklediklerini kaydederken, kimi vatandaşlar da kuyruğa girmemek için gece geç saatlerde para çekmeye geleceklerini kaydetti.

 Ancak çoğu ATM'de nakitin tükendiği görüldü. Hakkari'de banka şubesi önünde ise uzun kuyrukların oluştuğu görüldü. Vatandaşlar bu duruma sessiz kalan banka yönetimine tepki gösterek, 'Bayram yoğunluğu olacaklarını bildikleri halde neden tedbirlerini almadılar' şeklinde konuştu.

2-20190810123158.jpg1-20190810123158.jpgf1b4fc1d-cf52-4411-94b0-38be8197e954.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum