Hakkari’de Assos Balık Lokantası açıldı

Hakkari’de Assos Balık Lokantası açıldı

Çanakkale Assos ve İzmir Çeşmede yıllarca restoran ve otelcilik yapan Hakkarili Selamı Şef (Abdülselam Bor ) Ege Lezzetini Hakkari’ye taşıyarak Assos Balık ve Et Lokantasını hizmete açtı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

20 yıldır Çanakkale Assos ve İzmir Çeşme’de restoran ve otelcilik sektörlerinde çalışan Hakkarili Abdülselam Bor, Hakkari’de Assos Et ve Balık Lokantası’nı hizmete açtı. 

Hakkari Valiliği karşısında Vangölü Seyahat firmasının üst katında faaliyete geçen Assos Balık ve Et Lokantasında deniz balığı çeşitleri, alabalık, kalamar, karides, İzmir Köfte, pirzola, tavuk bonfile, kuşbaşı, soğuk meze ve salata çeşitleri bulunuyor. 

‘Ege’nin Lezzetini Hakkari’ye taşımak istedik’ diyen işletmeci Abdülselam Bor, Assos Balık ve Et Lokantasında her türlü balık ve ızgara çeşitleri ile Hakkari halkının hizmetinde olacaklarını söyledi. 
Ev ve işyerlerine servis yapılan Assos Balık ve et Lokantasında dileyen müşterilere balık ekmek de verilir.  

Adres: Hakkari Valiliği Karşısı – Vangölü Turizm Yazıhanesi Üstü Hakkari Merkez 

İletişim: 0507 040 57 07

1-792.jpg2-724.jpg

6-245.jpg8-129.jpg3-590.jpg4-485.jpg
5-335.jpg7-164.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum