Hakkari'de Arapça metin okuma ve şiir yarışması

Hakkari'de Arapça metin okuma ve şiir yarışması

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği 10. Arapça etkinlikleri kapsamında Hakkari'de Arapça Metin Canlandırma ve Arapça Şiir yarışması düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkâri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde düzenlenen yarışmaya, Hakkari Merkez, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinden Anadolu İmam Hatip Liseleri katıldı.

Arapça Metin Canlandırma ve Arapça Şiir kategorilerinde düzenlenen yarışmaya Hakkâri  Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve Din Öğretimi Şube Müdürü Abdülmecit Yılmaz ile öğrenciler katıldı.

Kur´an-ı Kerim tilavetinin okunması başlayan yarışma Hakkari Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Fatma Abbasigil'in program akışını sunması ile devam etti.

“Metin Canlandırma” kategorisinde Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci olurken, TOBB Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Seyyid Abdullah Şemdinli Anadolu İmam Hatip Lisesi ise üçüncü oldu.

1-20190308104211.jpg2-944.jpg3-738.jpg4-581.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.