Hakkari'de ALOBAL iletişim açıldı

Hakkari'de ALOBAL iletişim açıldı

Hakkari'de Alobal İletişim adı altında yeni bir cep telefon, aksesuarları ile tamir ve bakım servis dükkanı hizmete girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Bulvar Caddesi üzerindeki Duran iş merkezi birinci katındaki Foto Renk bitişiğinde hizmete açılan Alobal iletişimde her türlü cep telefonu alım satımı ile cep telefonu aksesuarları bulmak mümkün. 

Her türlü telefonun güvenli ve sürede tamir edildiği Alobal İletişimde iki kişi istihdam ettiklerini belirten girişimci Emrah Özdemir, işyerinde; Akıllı Şarj Aleti,  Kılıflı Şarj aletleri, Araç Şarj aletleri Çoklu Şarj aletleri  ve Orijinal ürünler ile her türlü telefon tamiri yapıldığını söyledi.

Özdemir, Alobal İletişim ismi ile merak uyandırarak müşteri memnuniyetini esas aldıklarını belirterek, “Alobal iletişimde iki kişiyi istihdam ettiklerin sözlerine ekledi.

İLETİŞİM.: 0546 433 28 89 - 0543 273 59 60 

3-546.jpg4-445.jpgceptelefonutamiri-1-640x300.pngakilli_telefonlar_model.png

view_yerinizden-kalkmadan-guvenilir-cep-telefonu-tamiri-icin-yeni-adres-cepfixcom_20160425134122.png

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum