Hakkari'de Ak Parti'nin seçim çalışması devam ediyor

Hakkari'de Ak Parti'nin seçim çalışması devam ediyor

AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ve beraberindeki partililer halk oylaması çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat, MKYK üyesi Emrullah Gür ve AK Parti eski il başkanı Mehmet Ertuş, kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Akçalı köyündeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Hemşehrilerinin de güçlü bir şekilde 'evet' demelerinin kendilerini ziyadesiyle gururlandırdığını belirten Fırat, köylü vatandaşlara 18 maddelik anayasa değişiklik paketini anlatarak içeriği hakkında bilgiler verdi. Ziyaret sırasında değerlendirmede bulunan Fırat," AK Parti halka mal olmuş bir parti. Bizlerde halkın içindeyiz ve halkla beraberiz. Bugün Akçalı köy vatandaşlarımız ile bir araya gelerek istişarede bulunduk. Neden ‘Evet’ diyeceğimizin nedenlerini konuşma fırsatı bulduk. Köyleri dolaştık. Hemşerilerimiz de bizleri çok sıcak karşıladı. Halkla birlikte olmaya ve bir olmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımız bu yönde devam edecektir" dedi.

b737a0f8-80f4-45fb-82b1-f6cdd8d33af4.jpg4e928d71-9da1-415b-9813-abac705075ae.jpgf6ade133-dfe1-4504-9cde-47e31fa01edd.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.