Hakkari'de Ak Kadınlardan " Yerli Üretir, Milli Tüketir" Projesine Destek

Hakkari'de Ak Kadınlardan " Yerli Üretir, Milli Tüketir" Projesine Destek

AK Parti Kadın Kolları tarafından 81 ilde eş zamanlı düzenlenen "AK Kadınlar Yerli Üretir, Milli Tüketir, Ekonomiye Destek Verir" adlı etkinlik, Hakkari'de gerçekleştirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari belediyesi önünde kurulan stanta Gıda, çeşitli el emeği ürünler satışa sunulurken, tatlı çeşitleride ziyaretçilere ikram edildi.

 Ak Parti Hakkari Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, yerli ve milli üretimi desteklemek ve dayanışma içinde olmanın önemine değindi.

Ertuş; “Yerli Üretir, Milli Tüketir, Ekonomiye Destek Veriyor” adı altında ekonomiye katkı sağlamak, Ak Parti Hakkari Kadın Kolları Başkanlığı da Hakkari’de çadır açarak soğuk havaya rağmen ekonomiye destek veriyoruz. Halkımızın standımıza büyük bir ilgisi var. Hakkari halkına desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. ” dedi.

1-882.jpg3-640.jpg5-366.jpg6-267.jpg4-518.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.