Hakkari'de Ahilik Haftası konferansı

Hakkari'de Ahilik Haftası konferansı

Hakkari İl Müftülüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) ve Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği koordinasyonunda “34. Ahilik Haftası” etkinlikleri münasebetiyle “ İslam'da Ticaret Ahlakı ve Helal kazanç” konulu konferansı düzenlendi

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HATSO konferans salonunda düzenlenen konferansa Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Selamlama Konuşması ile başladı. Programda Hakkari Üniversitesi ilahiyat fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Mahsum Aslan "İslam'da Ticaret Ahlakı ve Helal Kazanç "konulu konferans verildi.

Programa Çukura Kaymami Hasan Kurt, Müftü Vekili Ali Yiğit, Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, (HOTSO) Genel Sekreteri Fikret Keskin, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, İl Ticaret Müdür Vekili Salih Çiftçi, imamlar ve bazı kurum müdürleri katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum