Hakkari'de 8 Mart etkinlikleri: Kadın konulu sergi açıldı

Hakkari'de 8 Mart etkinlikleri: Kadın konulu sergi açıldı

Hakkari’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında sergi açılışı yapıldı. Açılışa Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi DR Funda Toprak ile çok sayıda kadın katıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinlikler ile kutlanırken, gün dolayısı ile Hakkari Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Hakkari Belediyesi tarafından bir sergi açıldı. 

Hakkari Belediyesi önündeki sergiye Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak ile kamu kurumlarında çalışan kadınlar personeller ve Hakkarili kadınlar katıldı.

Vali Toprak'ın Eşi Dr. Funda Toprak sergi öncesi programa gelen kadınlara gül dağıttı.

Hakkarili Fotoğrafçı Hacı Tansu’nun Kadın ve Doğa temalı fotoğraflarının yer aldığı sergiyi dolaşan Toprak ve beraberindekiler toplu fotoğraf çekiminin ardından Hakkari Belediyesi’ne geçerek Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epçim’i makamında ziyaret ettiler. 

Öte yandan Vali Toprak’ın eşi Kadınlar günü etkinlikleri programı kapsamında Hakkarili kadınlar ile yemekte bir araya gelecek.. 

Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epçim de sergiyi dolaşarak fotoğrafçı Hacı Tansu’dan fotoğraflar ile ilgili bilgi aldı Epçim sergi alanında bulunan kadınlara gül dağıttı. 

1-360.jpg2-336.jpg3-265.jpg

4-235.jpg

6-116.jpg5-166.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.