Hakkari'de 8 Mart etkinliğine büyük ilgi

Hakkari'de 8 Mart etkinliğine büyük ilgi

Hakkari’de 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle bir program düzenledi. Rengi- Hakkari Müzik grubunun müzik dinletisi verdiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

8 Mart Kadınlar günü Hakkari’de çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya devam ediliyor.

Hakkari Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Hakkari Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen program büyük ilgi gördü.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programa Hakkari  Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Hakkari Üniversitesi Rektör Vekili Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Ersalı, Hakkari Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Salih Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür,  MHP İl Başkanı Fatih Özbek, Halk Eğitim Müdüresi Yurdagül Timur, toplum polisi, jandarma ekipleri ile çok sayıda kadın katıldı.

Programa katılanlar Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlileri tarafından gül takdim edilerek karşılandı.

El Sanatlarının bulunduğu süs eşyası ve fotoğraf sergisini dolaşan Vali Akbıyık, daha sonra programa katıldı. 

Program saygı duruyu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kadın Hizmetlerinden Sorumlu Müdür Şifa Çakır günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı.

Reng-i Hakkari müzik dinletisi, kadın temalı video izletildi.

Burada konuşan Vali İdris Akbıyık, duygu ve düşüncelerle hayatımızın her anında bize destek olan, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum" dedi.

Programın ardından, Vali Akbıyık Hakkari'de yılın annesine seçilen Ayten Taş'ı ödüllendirirken,  Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Salih Kaya'da Vali Akbıyık'a Türk Bayrağını taktim etti.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-052.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.