Hakkari'de 8 işletme, 1 araç ve 25 kişi hakkında işlem yapıldı

Hakkari'de 8 işletme, 1 araç ve 25 kişi hakkında işlem yapıldı

Kovid -19 tedbirleri kapsamında Hakkari ve ilçelerinde yapılan denetimlerde, 8 işletme, 1 araç ve 25 şahıs hakkında işlem yapıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İl Emniyet Müdürlüğü resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda Kovid-19 tedbirleri kapsamında Hakkari genelinde yapılan denetim kontrollere ilişkin bilgi verildi. 

Bilgi notunda; kapatma kararına uymadığı tespit edilen 8 işletmeye, yolcu kısıtlama kararına uymadığı tespit edilen 1 araca ve il dışından gelen 14 gün evde kalma kuralına uymayan ve bir arada bulunarak toplum sağlığını tehlikeye düşürdüğü tespit edilen 25 kişi ile ilgili idari yaptırım kararı uygulandığı belirtildi.

'Kontrollerimiz sizlerin sağılı için devam edecektir' ifadelerine yer verilen bilgi notunda,  'Kurallara uyarak evinde kalan siz değerli hemşerilerimize teşekkür ederiz' denildi.

1-20200403095713.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.