Hakkari'de 7 gün önce kaybolan Duman'dan haber yok

Hakkari'de 7 gün önce kaybolan Duman'dan haber yok

Hakkari'de 7 gün önce kaybolan 76 yaşındaki Halil Duman'ı arama çalışmaları bayramın birinci gününde de devam etti. Bir haftadır aranan Duman'dan herhangi bir iz yok.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

10 Haziran günü Hakkari kent merkezine bağlı Kaval köyündeki evinden çıkan ve o günden beri kendisinden haber alınamayan 76 yaşındaki Halil Duman'ı arama çalışmaları devam ediyor. 

Günlerdir yakınları ve köy sakinleri tarafından gidebileceği her yerde aranan ancak haber alınamayan Halil Duman için devreye giren jandarma ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin çalışmaları da sonuç vermedi. 

7 gündür Kaval köyü kırsalında Duman'ı arayan AFAD ve jandarma ekipleri arama çalışmalarını sonlandırırken, Duman'ın yakınları ve köy sakinleri bayramın birinci gününde de arama çalışmalarına devam etti.

Yakınları yaptıkları açıklamada Halil Duman’ı görenlerin şu numaralardan kedilerine ulaşmalarını çağrısı yaptılar.

GSM: 0532 327 64 07 – 0536 527 13 40  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.