Hakkari'de 6 kilo eroin ele geçirildi

Hakkari'de 6 kilo eroin ele geçirildi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Yüksekova ilçesinde bir aracın yedek lastiğinin içine yerleştirilmiş 6 kilo eroin ele geçirdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamadaşu ifadelere yer verildi: "İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 17.11.2018 günü İlimiz Yüksekova İlçesi Kuruköy Polis Uygulama Noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada aracın yedek lastiği içerisine gizlenmiş vaziyette 6.064 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir. Araç sürücüsü gözaltına alınmış olup; adli tahkikat devam etmektedir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.