Hakkari’de 53. kütüphane haftası kutlandı

Hakkari’de 53. kütüphane haftası kutlandı

Hakkari Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü katkılarıyla “53. Kütüphane haftası” kutlandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Atatürk Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak, konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun ile öğrenci ve öğretmenler katıldı. 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi. Okumanın yararlarıyla ilgili gösterilen slayt gösteriminin ardından İstanbul Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM)’nin Hakkarili sanatçıları Ersin Korkut, Hamdi Kahraman ve Metin Keçeci’nin kütüphane kutlama mesajları video olarak gösterildi. Çeşitli okullardaki öğrencilerin şiir dinletisi ile devam eden programda en çok kitap okuyan öğrencilere ödülleri verildi. 

Daha sonra programa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, tarafında katılımcılara okumanın yararları ile ilgili konferans verildi. 

Kitap sergisi ile verilen ikramların ardından son bulan programın 27 Mart- 03 Nisan tarihleri arasında farklı etkinliklerle devam edeceği öğrenildi. 

55695.jpg

dsc_3429.jpgdsc_3424---kopya-(2).jpgdsc_3413.jpgdsc_3416.jpgdsc_3414.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.