Hakkari'de 5 köy ile 8 mezra yolu kapalı

Hakkari'de 5 köy ile 8 mezra yolu kapalı

İki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle Hakkari, Van, Bitlis ve Muş illerine bağlı 173 yerleşimde yollar ulaşıma kapandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari, Van, bitlis ve Muş'ta iki gündür etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, yağış nedeniyle  Hakkari'de 5 köy ile 8 mezra, Van'da ise 132 mahalleye ulaşım sağlanamıyor.

Van Başkale'de 21, Çaldıran'da 20, Gürpınar'da 49 ve Muradiye'de 21 yerleşim biriminin yolu kar nedeniyle kapalı iken ekipler yolları açmak için çalışma aşlattı.

Bitlis'te gece etkili olan kar ve tipi nedeniyle 3 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapanırken Muş'ta ise 25 köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi ekipleri kapanan Hakkari'de yolları kapalı olan 5 köy ve 8 mezranın yolunu açma çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.