Hakkari'de 5 kişi gözaltına alındı

Hakkari'de 5 kişi gözaltına alındı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 4 Yeni Köprü’de ise 1 kişi örgüt üyeliği gerekçesi ile gözaltına alındı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliği  Jandarma ekiplerinin Çukurca ilçesine bağlı Çığlı (Aşut) köyüne düzenlediği operasyonda 'Silahlı terör örgütüne Üye Olmak” suçundan hakkında yakalama kararı bulunan ve isimleri açıklanmayan dört kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Yine Yeniköprü Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin uygulaması sırasında hakkında araması bulunan bir kişi gözaltına alındı.

Valilik açıklamasında gözaltına alınan şahıslar ile ilgili başlatılan adli tahkikatın devam ettiği kaydedildi.

Öte yandan Valilik Hakkari Merkez Kavaklı Köyü Çeltik Mahallesi yoluna döşenen 300 kilo EYP(el yapımı patlayıcı) ile asfalta gizlenmiş kablonun kontrollü bir şekilde imha edildiğini ve aynı bölgede bombalı eylemlerde kullanılabileceği değerlendirilen çalıntı bir aracın ele geçiridiğini açıkladı.

 

whatsapp-image-2017-03-24-at-15.40.34.jpegwhatsapp-image-2017-03-24-at-15.40.37.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.