Hakkari'de 41 okulda EBA destek noktası oluşturuldu

Hakkari'de 41 okulda EBA destek noktası oluşturuldu

Hakkari’de uzaktan eğitim süreci çerçevesinde EBA'ya erişim sağlayamayan öğrenciler için 41 noktada kurulan EBA Destek Noktası hizmete girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından EBA’ya erişim sağlayamayan ve derslerini takip edemeyen öğrenciler için tüm Türkiye’de olduğu gibi Hakkari'de de EBA Destek Noktaları oluşturdu.

Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, kent genelinde 41 noktada EBA Destek Noktası kurulduğunu söyledi.

Uzaktan eğitim sürecinde de öğrencilerinin yanında olduğunu belirten Müdür Gür, “Evlerinden uzaktan eğitime katılma imkanı olmayan öğrencilerin Eğitim Bilişim Ağı'ndan faydalanmalarını sağlamak için okullar ve kurumlarda EBA destek noktaları oluşturduklarını belirterek, ilimiz genelinde şu ana kadar 41 EBA destek noktası kurulmuş durumda. Uzaktan eğitim döneminde de öğrencilerimizin yanındayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.