Hakkari'de 4 kişi tutukladı

Hakkari'de 4 kişi tutukladı

Hakkari'de 3'ü PKK üyeliğinden biri ise FETÖ'nün BYLOCK programını kullandığı iddiası ile çıkartıldığı mahkemeler tarafından tutuklanarak Hakkâri Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna gönderildi

Hakkari valiliğinden yapılan açıklamada,  27 Haziran günü Zap Jandarma Karakol Komutanlığınca icra edilen yol kontrol faaliyeti sırasında “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan kesinleşmiş hüküm kararı bulunan 3 şahsın yakalandığı ve Hakkâri Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna gönderildiği belirtildi.

Valiliğin ikinci açıklamasında ise Hakkari Üniversitesinde öğrenci olan 1 şahıs 19 Haziran günü günü Gaziantep İli Nizip İlçesinde gözaltına alındığı belirtildi.

FETÖ bağlantılı haberleşme sistemi olan BYLOCK sistemini kullandığı idida edilen şahsın sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı ve Hakkari Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.