Hakkari'de 370 adet telefon ele geçirildi

Hakkari'de 370 adet telefon ele geçirildi

Hakkari'de kaçakçılıkla mücadele kapsamında gümrük kaçağı 100 paket sigara ve 370 telefon ele geçirildi.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek, şüphelilerin yakalanması amacıyla yapmış oldukları çalışmalar kapsamında; 100 paket gümrük kaçağı sigara, 370 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 83,7 kg gümüş olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi.

Hakkari valiliği tarafından yapılan açıklama şöyle; İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek, şüphelilerin yakalanması amacıyla yapmış oldukları çalışmalar kapsamında; 05.03.2018 ile 12.03.2018 tarihleri arasında İlimiz genelinde yapılan uygulamalarda; 100 paket gümrük kaçağı sigara, 370 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 83,7 kg gümüş olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir' denildi.

1-(3)-003.jpg2-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.