Hakkari’de 25 yıldır hastalıkla mücadele eden Temel yardım bekliyor

Hakkari’de 25 yıldır hastalıkla mücadele eden Temel yardım bekliyor

Hakkari’de aylık 400 TL’ye kapıcılık yaparak geçimini sağlayan Arif Temel (49), prostat ameliyatı geçirildikten sonra tam teşekkülü bir hastaneden üroloji testi yapmak için destek bekliyor.

Dağgöl Mahallesinde yaşayan 1 çocuk babası Arif Temel, yaklaşık 25 yıldır prostat büyümesi ve EDB nedeniyle zor günler yaşıyor.

Bir apartmanda aylık 400 TL’ye kapıcılık yapan ve yaklaşık 25 yıldır rahatsız olan Temel Sperm Kanalı Tedavisi olan Vazovazostomi Vazoepiddmostomi ameliyat olduktan sonra Ankara’da tam teşekkülü bir hastanede Üroloji testi yapması gerekiyor. Uzun süreden beridir Mesane hastalığı ile mücadele ettiğini söyleyen Temel, serbest çalıştığını ve hiçbir sabit gelirinin olmadığını, bunun için tedavisine davam edemediğini söyledi.

Temel konuşmasını devamından şunları kaydetti. ‘’5 yıldır Mesane hastalığı ile mücadele ediyorum. Ciddi anlamada sıkıntı çekiyorum. Tam teşekkülü bir hastanede tedavi olmam gerekiyor. Ankara’da tedavi olmam lazım bunun için 5 Bin TL’ye ihtiyacım var. Maddi durumum buna uygun değil aylık gelirim 400 TL’dir. Üç ayda bir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından 150 TL para alıyorum. Mutlaka bir tedavi görmem lazım. Çünkü baya sıkıntı çekiyorum idrarımı tam boşaltamıyorum. İdrar kesesinden baya sıvı birikiyor. Üroloji testi yapmam gerekiyor. Bunun için ya Diyarbakır ya da Ankara’ya gitmem lazım. Yetkililerden ve hayırsever insanlarımızdan yardım bekliyorum. ‘’dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.