Hakkari'de 2300 gr eroin ele geçirildi!

Hakkari'de 2300 gr eroin ele geçirildi!

Hakkari-Van karayolu üzerinde arama yapan jandarma ekipleri bir yolcunun üzerinde 2300 gram eroin buldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince yapılan yol kontrol faaliyeti esnasında, bir şahıs vücuduna bağladığı uyuşturucuyla yakalandı.  

 Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince 4 Mart 2017 günü Yeniköprü Jandarma Karakol Komutanlığı görevlilerince icra edilen yol kontrol faaliyeti esnasında bir minibüsün durdurulduğu belirtildi.

Açıklamada, “Minibüste yolculuk yapmakta olan S.B. isimli erkek şahsın üstünde yapılan aramada, 2 ayrı paket halinde ambalajlanmış olan 2300 gram eroin maddesi,vücuduna koli bandı ile sarılarak gizlenmiş vaziyette yakalanmış olup; S.B. isimli şahıs gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.