Hakkari'de 205 şehidin emanetlerine yoğun ilgi

Hakkari'de 205 şehidin emanetlerine yoğun ilgi

Hakkari’de 33. Uluslararası Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri ve Şehit Teğmen Abduselam Özatak Sergisi yoğun ilgi görüyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Hakkari Şubesi Başkanlığı ve Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği tarafından düzenlenen ‘33. Uluslararası Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri ve Şehit Teğmen Abduselam Özatak ve 205 şehidin emanetlerinin yer aldığı sergisi devam ediyor.

Hakkari Üniversitesi Rektörlük salonunda açılan sergi vatandaşlar ile özel hareket polislerini ağırladı. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Hakkari Şubesi Başkanlığı ve Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdurrahman Er, katılım gösteren herkese teşekkür ederek, serginin 16 Nisan'a kadar halka açık olacağını söyledi. 

sergi-1.jpgsergi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.