Hakkari'de 2020 3. dönem KÖYDES toplantısı yapıldı

Hakkari'de 2020 3. dönem KÖYDES toplantısı yapıldı

Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık başkanlığında "2020 Yılı 3. Dönem KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı" toplantısı gerçekleştirildi.

Hakkari Valiliği Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar, Vali Yardımcıları Aziz Gölbaşı ve Mustafa Emre Kılıç, Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı, Şemdinli Kaymakamı Yakup Güven, Çukurca Kaymakamı Murat Öztürk, Derecik Kaymakamı Ahmet Özdemir, İl Genel Meclisi Başkan Nazmi Coşkun ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Vali İdris Akbıyık,  gerçekleştirecekleri toplantıda Hakkari merkez ve ilçelerinde köylerin alt yapısı, üst yapısı, yol, su, kanalizasyon ve sulama tesisleri alanında yapılan, yapımı devam eden ve yapılması planlanan hizmetleri değerlendireceklerini söyledi.

Akbıyık, "KÖYDES kapsamında merkez ve ilçelerimizde yaklaşık 30 milyon liralık yol, içme suyu, sulama gibi alanlarda işlerimiz var. İşlerimiz büyük oranda bitti. Kaymakam arkadaşlarımızla sürekli görüşüyoruz, ilçelerimizi de geziyoruz. Toplantımızda KÖYDES kapsamındaki hizmetlerimizi değerlendireceğiz."

Daha sonra geçilen toplantıda Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tevfik Kumbasar ve İlçe Kaymakamları kentte yapılan ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili Vali İdris Akbıyık’a bilgi sundular. 

2020 Yılı 3. Dönem KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı’nın ardından Vali Akbıyık, Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları ile yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında İl merkezi ve ilçelerde alınan tedbirlere ilişkin bir toplantı gerçekleştirdi.

1-20200930154442.jpg2-20200930154442.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.