Hakkari'de 20 öğrenciye karne hediyesi

Hakkari'de 20 öğrenciye karne hediyesi

Hakkari Gençlik ve Sportif faaliyetler kulübü 20 öğrenciye karne hediyesi verdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Kıran mahallesinde bulunan kapalı spor salonunda düzenlenen malzeme dağıtım  törenine Hakkari Gençlik ve Sportif faaliyetler kulübü Başkanı Turan Şimşek ve kulüp yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Törende kısa bir açıklama yapan Hakkari Gençlik ve Sportif faaliyetler kulübü Başkanı Turan Şimşek çeşitli sportif aktiviteleri ile öğrencilerin gelişim düzeylerine uygun eğitim verdiklerini belirtti. 

Şimşek, voleybol, basketbol, futbol, yüzme gibi branşlarda öğrencileri bilgilendirdiklerini kaydederek, her öğrenciyi yeteneğine uygun eğitim almasını teşvik ettiklerini belirtti. 

Şimşek şunları söyledi: “Öğrencilerimizi sınav stresinden uzaklaştırıp, ders çalışmanın yanı sıra sporla başarıya ulaşmalarında destek olmayı amaç edindik ve bunun yanında tiyatro, müzik, ve resim eğitimlerini de veriyoruz.  2017-2018 sezonu Siirt’te yapılan Ana lig basketbol müsabakalarında Hakkari’yi temsilen katılan sportif faaliyetler kulübü sporcuları müsabakalarda başarılar elde ederek çeyrek finale yükseldiler, ayrıca Özel hareket Şube Müdürü Şaban Bayar ve sponsorumuz olan Arel yapıya teşekkür ediyoruyz' dedi.

Hakkari İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Hanlıgil de ‘Sağlıklı bir gelecek sporla gelecek’ projesine katkı sunan herkese teşekkür etti.

2-279.jpg1-308.jpg4-185.jpg3-211.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.