Hakkari'de 2 kişinin üzerinde 1.754 gram eroin ele geçirildi

Hakkari'de 2 kişinin üzerinde 1.754 gram eroin ele geçirildi

Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Yeniköprü Yol Kontrol Noktasında, bir yolcu minibüsünde yolculuk yapmakta olan 2 erkek şahsın üzerinde vücutlarına koli bandı ile sarılarak gizlenmiş vaziyette toplam 1.754 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Hakkari valiliği tarafından yapılan açıklamada; 13.10.2017 günü İlimiz Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Yeniköprü Jandarma Karakol Komutanlığı Yol Kontrol Noktasında, bir yolcu minibüsünde yolculuk yapmakta olan 2 erkek şahsın üzerinde yapılan aramada; vücutlarına koli bandı ile sarılarak gizlenmiş vaziyette toplam 1.754 gr eroin maddesi ele geçirilmiştir. 2 şahıs gözaltına alınmış olup konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir.

whatsapp-image-2017-10-13-at-16.47.51.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.